Ledig, ohyeeah

Hallihallå.
Jag är ledig från skolan idag! :D Vi hade nämligen våryra igårkväll på skolan.
Det var inte så kul c: Man bara gick runt och kollade typ, och trängdes..
Men idag så har jag tyyp, inte gjort någonting :D SOOOFTARDAAG FTW :D dadumtss.

hahahahah jag orkar inte


Tappade precis en tand.

Känner mig liten.. c;


Who are u?

Det är ju inte så många som läser min blogg, typ inga alls.. c; Jag har runt 10 unika besökare varje dag.
Och jag fattar inte vilka ni är? c; Haha nejmen jag vet att min mormor läser min blogg♥ Men det är ju bara 1 person. Vilka är ni andra? HELLUU? Skriv gärna en kommentar och berätta vem du är och sånt. Självklart så måste ni inte, men jag är bara lite nyfiken :3
Jag är väldigt glad för att ni läser den iallafall c: tacktack.
Men som sagt, lämna en kommentar vettja! :D


BARNEY STINSON

 


Skolavslutningsklänningen är kirrad!

HÄÄY!
Sorrry för den sega uppdateringen. Det är så mycket nu bara. The school is driving me crazy.
Men vet ni vad! Jag har hittat en klänning till skolavslutningen :D Jajamensan. Känns awesome. Den är jättefin :3 Den är röööd.
Och vet ni vad jag mer gjorde idag. Jag joggade, yeye. Det känns bra, finafisken serru.


Tråk.

tjotjo.
sitter här och har astråkigt.
vill bara åka till usa nu.


PIIICKNIIIICK med alva och moa

från i onsdags.


Uppdate

CHA fellaas.
Dagen idag har varit rätt långtråkig. Hade typ spanska, engelska och slöjd. Fast slöjden var kul, det är den alltid. Me gusta träslöjd ^^
Vet ni vad. Jag har börjat följa One Tree Hill :D Den är ju fetabra! Den går klockan 3 varje dag så jag kollar alltid efter skolan c: Så ja, den hissar jag (y)
Den här veckan har gått jättefort. Det känns som att det borde vara typ onsdag eller nått. Men det är fredag, woopwoop! Det ska bli skönt med helg. Imorgon så är det balett med Alva, Majs och Emilost. Och sen på söndag så blir det dans, sång och drama med Kenakogänget c:
Nästa vecka så är det våryra! Det blir nog ruligt. Alla ska visa upp vad de gjorde på temaveckan. Våran klass ska hålla i cafét den här gången. Så jag och mamma ska baka till det :D
Sen så är det nationella i engelska också. Wich me good luck!

nu så ska jag preppa ett inlägg fyllt med bilder ifrån picknicken! bye!


Lady Gagaaa!

GUESS WHAAAAAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MAMMA HAR BESTÄLLT BILJETTER TILL LADY GAGA KONSERTEN I GLOBEEEN :D:D:D
OVERHAPPY TJEJ HAR VI HÄR :D


Pics från grönan


oh sunny day♥

HEEY!
Tänkte skriva lite om dagarna som har gått, det har varit awesome!
I måndags så var det ju valborg. Jag och Alva gick ner till Nyckelviken för att kolla på brasan och sånt. Det var ingen höjdare.. Brasan var ute på vattnet så man kunde inte se den så nära, eller jo, men ändå.

Men sen dagen efter så var det tisdag och då så åkte jag och Alviii till GRÖNAN :D Wihoaio :D Och när vi kom dit så träffade vi Marjan och Vega så var med dem hela dagen och åkte med dem ^^ Det var skiitkul! Vi åkte tilt, frittfall, extreme, katapulten, radiobilarna, blå tåget, kärlekstunneln, flygande mattan, twister och gick i lustiga huset :3 Yäyäyäy.
Och sen efter grönan så träffade jag mamma, pappa, morbror och mormor och käkade middag på en resturang, morbror fyllde nämligen år!

Sen idag så har det varit helt lovely väder! SUMMERTIME FEELING, woopwoop♥
Så efter skolan så drog jag Moa och Alva till 2:an. Jag åt nudlar och så spelade vi pingis. Sen så åkte vi tillbaka till jarlaberg och så bestämde vi oss för att vi skulle ha en picknick :3 Så alla gick hem för att hämta massa godsaker som vi kunde dela på och byte om till barbent! :D Sen så gick vi till höjden och picknickade där. Det var supermysigt och varmt. Vi åt, tog en hiiimla massa bilder och solade 8] Sen så var vi där ända tills typ halv sju.
Så det har varit en superbra dag c:♥
Jag lägger upp en massa bilder imorgon ifrån grönan och picknicken men just nu så får ni nöja er med en sämst bild från majbrasan, bai!


RSS 2.0